Blogs, E-Books and Video's Learn more about A.I.

Blogs

Question & Answer

In de Q&A serie legt E-Tail Genius de meest gestelde en besproken topics op een laagdrempelige manier uit.

Kick Off Big Data Rotterdam

Als lid van de Big Data Rotterdam Community Hub helpt E-Tail Genius vele evenementen organiseren waarbij bedrijven op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met topics als A.I. en Big Data.

Verschil tussen Business Intelligence en Artificial Intelligence

Wat is het verschil tussen A.I. en B.I.? In deze video leggen Arian Oosthoek Msc en Prof. dr. Felix Janszen het uit.

E-Books

  • E-Book Design of Data-Driven Experiments

    De meest succesvolle bedrijven van vandaag die “disrupten” zijn begonnen als een reeks gekke ideeën, gevolgd door experimenten om te testen hoe haalbaar die ideeën zijn. Big Data & A.I. toepassingen worden steeds populairder en managers willen inzichten kunnen krijgen. Maar wat als we de data niet hebben? Om bedrijven te helpen sneller te groeien door middel van experimenten met analyticus en A.I. hebben we dit E-Book ontwikkeld.
  • A.I. Roadmap

    Om u te helpen keuzes te maken in hoe u kunt starten met AI, hebben we een voorbeeld roadmap ontwikkeld die u hieronder kunt downloaden. Door aan de slag te gaan met een roadmap kunt u beter bepalen welke waarde deze technologie voor uw bedrijf kan creëren.
  • Algorithmic Pricing

    Iedere CEO heeft tot doel een hogere marge te realiseren. Met name in de retailsector, worden klanten overspoeld met verschillende prijzen en producten. Het is een grote uitdaging om de juiste productcombinaties tegen een optimale prijs te leveren.